Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013


  ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!


 

 

  Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τη πλήρη συναίνεση της Περιφέρειας με το νόμο 4177/13 ανοίγει υποχρεωτικά τα μαγαζιά εφτά (7) Κυριακές το χρόνο ξεκινώντας από την Κυριακή 3 Νοέμβρη 2013.

  Πρόκειται για εκτέλεση μνημονιακού «συμβολαίου θανάτου του μικρού εμποράκου» υπέρ των πολυεθνικών, των υπεραγορών, των πολυκαταστημάτων και των εμπορικών αλυσίδων, για πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων στο εμπόριο, για αντιγραφή των αγοραίων δογμάτων της αντιδραστικής «σχολής του Σικάγο»!

  Πρόκειται κυρίως για ωμή πρόκληση και κοροϊδία σε βάρος των ανέργων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Αφού τους άρπαξαν το εισόδημα με τα Μνημόνια και τους άδειασαν εντελώς τις τσέπες με τα χαράτσια, οι συγκυβερνώντες τους λένε τώρα να πάνε να ψωνίσουν αέρα κοπανιστό την Κυριακή!

  ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας. Κανένα μαγαζί ανοιχτό, τίποτα να μην αγοραστεί την Κυριακή 3 Νοέμβρη και κάθε Κυριακή. Κάθε Ευρώ που θα δίνεται την Κυριακή θα καταστρέφει το μικρεμπόριο, θα ενισχύει τις πολυεθνικές, θα αυξάνει την υπερεκμετάλλευση και την ανεργία, θα επιβραβεύει και αποθρασύνει την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

  ΛΕΜΕ ΝΑΙ στην αγωνιστική ενότητα και συμμαχία εργαζομένων, καταναλωτών και μικρεμπόρων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής συγκυβέρνησης – Μνημονίου – Ε.Ε. – κεφαλαίου.

 

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο

Περιφερειακός σύμβουλος Ζήκος Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου